Over mij

"Uw ondersteuning naar een vitaal en gezond leven"

JVE Complementaire Therapie is een praktijk in Maastricht. Mijn naam is Jordi en sinds 2016 ben ik mij volop aan het verdiepen in de mogelijkheden die wij zelf hebben om een vitaal en gezonder leven te leiden. 

Nadat ikzelf in een Burnout terecht ben gekomen heb ik ontdekt dat de ziens- en denkwijze van de Traditioneel Chinese Geneeskunst (TCG) zo enorm doeltreffend kan zijn dat dit een passie voor mij is geworden.

Deze therapievorm heeft mij zodanig ondersteund in mijn herstel dat ik in 2016 besloten heb om een (deel)tijd opleiding te volgen met als einddoel een Jing Luo Therapeut te worden.Inmiddels heb ik diverse certificaten behaald en heb ik de opleiding voor Acupunctuur voltooid

Een Jung Lui Therapeut is iemand die alle gereedschappen (Tui-Na, Moxa, Cupping, Guasha, Kruiden en Acupunctuur) combineert om zo een completere behandeling te geven. 

Daarnaast ben ik in bezit van het diploma Medische Basiskennis en Psychososiale basiskennis op HBO niveau, volg ik jaarlijks bij- en nascholingen, heb ik regelmatig overleg en intervisie met collega's en ben ik in het bezit van een geldig EHBO en reanimatie diploma.

Mijn enthousiasme, kennis en ervaring zet ik iedere dag met enorm veel plezier in. Ik ben praktisch ingesteld en kijk steeds wat er nodig is. 

IMG_0929.JPG
NWP_logo.jpg
kab_koepel.jpg

JVE's Bondgenoten

Met deze samenwerking kunnen we (indien nodig) een multidisciplinaire behandeling aanbieden

14e900_afa381b4547f4d77840cb82211839fcc.
Marielle 2.jpg

Joyce Groenveld

GZ-Pscholoog

"Leef gericht in evenwicht" is het motto van Joyce. Sinds 2015 heeft zij haar eigen praktijk genaamd Domentis. Deze naam stamt af van Dolar Mentis, dit betekent ‘gezonde sterke geest’. Joyce helpt anderen graag hun weg terug te vinden, ofwel een nieuwe weg in te slaan die beter bij hen past.

Mariëlle Smeets

Fysiotherapeut

Het motto van Mariëlle is "Actief in Balans" en dat laat zij ook dagdagelijks zien.

Sinds 2011 heeft Mariëlle haar HKZ certificering en heeft zich verdiept in diverse aspecten van het beroep fysiotherapie. Dit heeft geleid tot een aantal specialisaties.