Een ondersteuning bij Burnout en Stress

Samen gaan we op zoek naar de beste manier om je energie en balans te herstellen

Iedereen heeft last van stress en wanneer we niet opletten, en wanneer we onze 'yin' niet goed voeden bestaat de kans dat we in een Burnout terecht komen. Als dit gebeurt is (of dreigt te gebeuren) dan gaan we samen op zoek naar de beste manier om je energie en balans te herstellen.

Iedereen is verschillend dus er bestaan geen protocollen voor een behandeling. De TCG heeft diverse gereedschappen om eerste te kijken wat er precies aan de hand is, om vervolgens een op jouw afgestemde behandelmethode te koppelen. Vaak werk ik samen met GZ-Psycholoog Joyce Groenveld  waardoor er een multi-disciplinaire samenwerking ontstaat. 


De behandelingen bestaan in het begin vooral uit Tui-Na, waarbij je kunt ontspannen. Er komt hierdoor meer rust in je hoofd, je gaat beter slapen, je spieren worden soepeler, en het “vecht/vlucht/bevries” mechanisme wordt uitgezet. 
De massages gaan ook werken op een betere balans van je energie- en hormoon huishouding. 
Hierdoor ga je lichamelijk herstellen. De intensiteit en druk van de massages wordt opgevoerd, naarmate je herstel vordert. Vaak zal bij de behandeling ook Moxa worden ingezet voor extra energie.

 

Met dit lichamelijke herstel ontstaat ook een mentaal herstel. Hierdoor wordt het makkelijker om beter voor jezelf te zorgen. Ik geef je dan ook tips mee over dingen die je zelf kunt doen om meer energie te krijgen, en beter met stress om te gaan. 

JVE's Complementaire Therapie: het alternatief

Herontdek je eigen genezende krachten